EN UTVECKLANDE HISTORA SEDAN 2001

Redan för 150 år sedan lanserades teorin om att vägen till framgång varken definierades av styrka eller intelligens utan av en förmåga att utvecklas och ständigt anpassa sig. Vi tror att detta är direkt applicerbart på dagens digitala värld. Företag som vågar förändras och utvecklas håller vi för framtidens vinnare. Och vi vill hjälpa dem lyckas. Därför finns Headlight.

Headlight AB grundades 2001 och är ett privat bolag med närmare 100 anställda som under en stark tillväxt etablerat sig som en IT-partner till framgångsrika företag och myndigheter.

Vi utvecklar våra kunders affär och verksamhet genom kombinationen av hög teknisk kompetens och god verksamhetsförståelse. Det gör vi genom att erbjuda IT- och ledningsspecialister, helhetsåtaganden och modern förvaltning. Verksamheten baseras på ett helhetskoncept för digitalisering och vi hjälper våra kunder hela vägen, från strategi och ledning till utveckling och förvaltning. 

Vår verksamhet utgår från våra kontor i Örebro, Västerås, Borlänge och Stockholm. Våra kunder har som regel en regional anknytning men också ett globalt perspektiv där uppdragen ofta utförs i en internationell miljö. Vi växer organiskt och satsar på säljdriven tillväxt med bibehållen lönsamhet.

 

VÅRA VÄRDEN SOM LEDSTJÄRNA

Våra kärnvärden; närhet, inspiration och kompetens, är centrala och betyder mycket för oss och vår företagskultur. Låt oss förklara dem lite närmare och vad de betyder för oss.

NÄRHET

Vi jobbar nära och proaktivt tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är inkluderande, flexibla och har hög serviceanda. Vi är lyhörda och bryr oss om varandra och de vi jobbar tillsammans med. Vårt samarbete kännetecknas av öppenhet, respekt och engagemang.

INSPIRATION

Vi brinner för att inspirera och utveckla både våra kunder och oss själva och vi delar med glädje med oss av det vi lär oss. Vår ambition är att våra medarbetare skall känna glädje, inspiration och utmaning i sitt arbete varje dag. På samma sätt strävar vi alltid efter att bidra till glädje, inspiration och nytänkande hos de vi jobbar tillsammans med. Vi ser alltid till helheten och nyttan för våra kunder i det vi gör. Vi är bra på att tänka strategiskt och förstå olika verksamheter

KOMPETENS

Våra kompetenta och motiverade medarbetare är vår största tillgång! Vi jobbar kontinuerligt med omvärldsbevakning för att bygga upp rätt kompetens i rätt tid. Vi satsar på kompetensutveckling och på att få nya arbetskamrater med inställning, attityd och erfarenhet som passar in hos oss. Med vår samlade kompetens hjälper vi våra kunder hela vägen från strategi och ledning till effektiva IT-lösningar med maximal verksamhetsnytta.

  

Läs mer om våra erbjudanden: