Träffa oss här och nu

Ta del av några av våra 65 medarbetares berättelser.

Malin Larsson, Systemutvecklare

Malin har jobbat på Headlight sedan september 2007, nästan veteran i sammanhanget på Västerås-kontoret.

- Jag har arbetat med många och varierade uppgifter under åren bland annat med ren användarsupport, till teknisk support och utveckling främst i olika .Net miljöer. I den mån det har krävts har jag utöver min roll som utvecklare även jobbat med förvaltningsledning. Kunderna har varit allt från internationella koncerner till små bolag i en härlig blandning. Jag är en person som tycker om ordning och reda, men bara så länge det är lite kaos!

Erik Harlén, projektledare

Erik är en av veteranerna på Headlight, han kan berätta allt om alla roliga konferensresor genom åren!

- Jag varit på Headlight nästan sedan starten 2001 och sett företaget utvecklats på ett fantastiskt sätt! Det som har varit än mer kul är att jag själv kunnat utvecklas inom olika områden och även byta inriktning från systemutvecklare till tekniskt projektledare och nu slutligen till en fullfjädrad projektledare! Allt inom ett och samma företag.

Theresa Svensson, EPiServer-utvecklare

Theresa är anställd sedan april 2010 på kontoret i Borlänge.

- Jag har tidigare jobbat på både små och stora bolag inom IT-branschen och inom reklambranschen men hela tiden har inriktningen varit it-lösningar och främst då inom Content Management. Jag brinner för mitt jobb och detsamma gäller för alla de kollegor som jag hittills har träffat, vi har dessutom himla kul på jobbet!

August Söderlind, IT-arkitekt

August eller Agge som vi alla kallar honom valde att flytta till Dalarna sommaren 2011 och började då på Headlights kontor i Borlänge.

- Jag valde Headlight för jag ville jobba i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och där du som individ deltar i utvecklingen av företaget. Jag har lång erfarenhet inom IT-branschen och mitt mål är att alltid leverera rätt kvalitet i rätt tid. Mina kunder är och skall alltid vara nöjda. Vid sidan av jobbet så är jag tränare i handboll, tycker om att se på film och lyssna musik, gärna åt det rockigare hållet.