04 december, 2017

VI VILL DIGITALISERA SVERIGES OFFENTLIGA PROCESSER

Den 5-6 december går årets upplaga av Digigov av stapeln på Kistamässan. Headlight är på plats för att belysa digitaliseringen av processer.

DigiGov, som arrangeras av SKL i samarbete med Regeringen, är en mötesplats för samtalet om samhällets utveckling utifrån digitalisering. ” Arbetet med digitalisering behöver vara brett och involvera flera olika aktörer. Därför samlas nu de högsta beslutsfattarna i offentlig sektor, näringsliv och akademi för att under två dagar tillsammans föra en strategisk diskussion kring vart det offentliga Sverige är på väg och vad som behöver göras framåt.”(Digigov.se) 

Vi på Headlight deltar på mässan för att dela med oss av våra lärdomar kring att digitalisera processer. Det är något Headlight har erfarenhet av från både privat och offentlig sektor. ”Som ensamma i Sverige att arbeta med den världsledande digitaliseringsplattformen K2 så kan vi bidra med insikter i samtalet kring landets framtida utveckling, säger Johan Mangnäs (affärsområdeschef Information- och processdigitalisering).

Kom gärna förbi vår monter C:02, om du befinner dig på mässan.

Läs mer om Digigov på: www.digigov.se