13 juni, 2017

HEADLIGHT BLIR SOLUTION PARTNER FÖR HANSOFT TECHNOLOGIES AB

Hansoft Technologies AB, den Uppsala-baserade tillverkaren av det framgångsrika, agila, projekt- och produktledningsverktyget Hansoft, ingår ett Solution Partner-avtal med Headlight.

Uppsala, 2017-06-13

Hansoft förstärker sin lista av partners i och med att Headlight AB, en av Mellansveriges ledande IT-partners till företag och myndigheter, har skrivit på Hansofts Solution Partner-avtal. Som en del av sitt övriga tjänste- och produktutbud inom utveckling och projektledning, kommer Headlight att inkludera Hansoft på marknader där agila arbetssätt fortsätter hjälpa organisationer att bli mer effektiva i stor skala.

”Hansoft är en stark partner med ett verktyg som breddar och fördjupar det erbjudande Headlight har inom projektledning och verksamhetsutveckling. Vi har använt Hansoft i olika uppdrag, både i småskaliga och storskaliga projekt, och ser att Hansoft kombinerar funktionalitet från traditionella projektledningsverktyg och agila verktyg vilket ger en komplett palett för att hantera projekt i olika dimensioner.” säger P-O Rosén, affärsområdeschef på Headlight.

”Hansofts kraftfulla stöd för visualisering underlättar beslutsfattande och skapar en transparens till verksamheten där verktyget används. Tillsammans med vår specialistkompetens kan vi nu erbjuda marknaden en mycket kraftfull lösning” säger Jörgen Lindholm, Hansoft Tech lead på Headlight.

“Vi ser att fler och fler väljer Headlight som sin digitaliseringspartner där många gör stora förändringsresor. Genom att kombinera Headlights lokala närvaro och kärnkompetens inom modern IT-förvaltning med Hansofts stöd för storskalig, agil projekt- och produktledning, har vi ett mer komplett erbjudande tillsammans. Det ska bli riktigt roligt att få arbeta med Headlight och jag ser ljust på framtiden som partners” säger Johan Karlsson, Vice President of Marketing & Customer Success hos Hansoft.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jörgen Lindholm, Hansoft Tech Lead
+46(0) 70 - 658 49 37
jorgen.lindholm@headlight.se 

P-O Rosén, Affärsområdeschef IT-Specialister
+46(0) 70 - 666 86 65
per-olof.rosen@headlight.se