19 december, 2019

Headlight förstärker i Örebro!

Dennis Karlberg och Kristian Liljesvan förstärker Headlights ledning i Örebro. Båda har varit på plats sedan ett par veckor tillbaka. Dennis kommer arbeta som konsultchef och Kristian kommer arbeta som affärsutvecklingschef, med fokus på strategisk tillväxt och partnerskap.

Kristian kommer närmast från CAB Group i Örebro där han de två senaste åren arbetat som produktutvecklingschef. Innan dess har han arbetat i konsultbranschen, och de senaste åren i roller som innefattat mycket strategiskt arbete och partnerskap med kunder.

"Det känns mycket bra att börja på Headlight och den positiva bild jag hade av företaget innan har förstärkts sedan starten. Det finns stora möjligheter på marknaden och företaget befinner sig i ett mycket intressant skede med fokus på tillväxt, där jag kommer kunna bidra på ett bra sätt." säger Kristian.

 I den kommande tillväxtresan finns även ett behov av att stärka leveranskapaciteten där Dennis får en central roll. Dennis är välbekant för många då han tidigare arbetat 12 år på Headlight. Under de tre senaste åren har han arbetat som avdelningschef på Försvarsmakten. Dennis har mycket god kännedom om Headlights kultur och värderingar, samt konsultbranschen i stort.

 "Värderingarna närhet, kompetens och inspiration som Headlight har som grund passar mig väldigt väl, mår du bra presterar du bra ”, säger Dennis.

 Både Dennis och Kristian kommer att ingå i Headlights ledningsgrupp, och den lokala ledningen i Örebro tillsammans med Susanne Lundgren och P-O Rosén.

 "Vi är mycket glada över denna förstärkning, både Dennis och Kristian kommer in med stor energi och erfarenhet och tillsammans är vi nu redo att ta nästa kliv. Jag ser mycket fram emot ett framgångsrikt och spännande 2020.", säger P-O Rosén.