10 maj, 2019

Headlight utökar med konsultchef vid Borlängekontoret

Headlights verksamhet i Borlänge har utökats med Rang Aziz. Rang har gått in som konsultchef och jobbar parallellt med kontorschefen Jonas Lång. Rang ingår även i Headlights ledningsgrupp.

I februari började Rang Aziz vid Headlight i Borlänge och kommer närmast från CGI men innan det var Rang anställd vid Scanias inköpsavdelning i Södertälje.

- Headlights sunda företagskultur med värdegrund som bygger på närhet till varandra och till våra kunder samt respekt, öppenhet och transparens var delar som tilltalade mig. Likaså att det vid Headlight råder öppet klimat och att alla har möjlighet att påverka och engagera sig, kommenterar Rang.

Det som också motiverade mig att ta steget till Headlight är den stora bredden, men också djupet av kompetens som finns hos medarbetarna. I min roll som konsultchef drivs jag av att kunna inspirera och lyfta människor i min omgivning och jag älskar att se dem lyckas, för då har jag också lyckats.

Jag vill fortsätta ha en tät relation med Headlights kunder och skapa mervärden för dem för att leverera värden som vi tillsammans är stolta över.