FAR Akademi

Headlight genomför ett omfattande IT-uppdrag för FAR Akademi som är Sveriges ledande leverantör av kvalificerad utbildning inom revision,redovisning, skatt och controlling.

FAR Akademi ville ta sin digitala utveckling ett steg längre. I och med samarbetet med Headlight tänker man nu befästa och utveckla sin position som framtidens informations- och utbildningsföretag. I samarbetet med FAR Akademi kommer Headlight att vara en strategisk IT-partner som förvaltar och utvecklar deras webbplattform och informationstjänster.

”Headlight som företag har en lagom storlek för våra uppdrag. De är tillräckligt stora för att
hantera våra stora uppdrag och lagom små för att vara den nära samarbetspartner vi trivs med.”

Miska Johansson, IT-chef för FAR Akademi

I arbetet med den digitala vidareutvecklingen hos FAR Akademi kommer Headlight att vara en i högsta grad involverad integrationspartner och finnas med som en spindel i natet.

Det här gör vi för FAR Akademi

Förvaltning av webbplatserna www.far.se, www.farakademi.se, www.faronline.se samt FAR Online app för iOS och Android.
Webbplatserna använder EPiServer CMS, Commerce och Comunity. Integrationsplattformen iCore hanterar kommunikation mellan EPiServer, Lime (CRM) och Visma (OLF).

Kort om FAR Akademi

Verksamhet
FAR Akademi är ett dotterbolag till FAR som är branschorganisationen för redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare. I FAR Akademis stora utbud finns exempelvis över 100 utbildningar, en digital bokhandel och en omfattande digital informationstjänst, FAR Online.

www.farakademi.se
www.far.se
www.faronline.se

Headlight-ÖBO pdfLADDA NER VÅR PDF OM VAD VI HAR GJORT I VÅRT SAMARBETE MED FAR AKADEMI.