vad vi gör

Enkelt uttryckt; så kan vi öka dina intäkter, effektivisera din verksamhet eller både och. Hos oss hittar du specialister redo för nya uppdrag och team som brinner för att utveckla digitala lösningar i framkant. Vi ser till helheten hos dig som kund och strävar alltid efter långvariga, goda relationer.

Ett av våra viktigaste redskap är att sätta oss in i kundens verksamhet och förstå behoven på djupet. Därför har vi produkter och tjänster som spänner över ett brett fält med alltifrån systemutveckling till förvaltning av system. Det är så det blir när kundens behov får styra.

  • Vi bygger webbaserade publicerings- och portallösningar och gärna med EPiServer eller Sharepoint som utgångspunkt.
  • Vi levererar modern systemförvaltning baserat på metoder, struktur och arbetssätt som bygger på branschstandards såsom ITIL och Scrum.
  • Vi erbjuder workflow lösningar som effektiviserar verksamhet inom en rad olika områden som exempelvis reklamationshantering, dokumentflöden eller stödprocesser för HR avdelningar.
  • Våra IT-specialister har en djup kunskap och stor erfarenhet av IT-branschen, kombinerat med rätt attityd vill våra medarbetare göra skillnad.


Läs mer om vårt erbjudande: