Bättre projekt med Hansoft

Hansoft är ett av marknadens mest kraftfulla verktyg för agil projektplanering och projektarbete. Verktyget är från början utvecklat för den krävande spelindustrin och används av EA, Capcom och Ubisoft. Men Hansofts goda rykte har spridit sig sedan starten 2005 och idag är verktyget hyllat långt utanför spelvärlden.

Främsta anledningarna till att allt fler väljer Hansoft är för dess: flexibilitet i arbetssätt, enkla projektöversikt och möjligheten till snabbare planering. Men att byta system är något många drar sig för. Implementationen av ett nytt verktyg innebär ofta förändrade arbetssätt, vilket tar både tid och energi. Med Hansoft kan du däremot jobba på som vanligt, till skillnad mot många andra verktyg. Hansoft har nämligen stöd för både agila och mer traditionella arbetsmetoder. Detta gör att olika projektteam kan arbeta på det sätt som passar dem bäst, men ändå samarbeta i Hansoft, menar Jörgen Lindholm, Hansoft Tech Lead.

Hansoft är sedan 2017 en del av Perforce, en global tillverkare av verktyg för att stödja systemutvecklare i att bli mer effektiva. Perforce är mest kända för sin Helix Suite och har kunder som Samsung, Nintendo och Porsche m fl.   

Headlight har jobbat med Hansoft sedan 2013 och hjälper kunder som Ericsson och Car-O-Liner att förbättra deras projekt-, produkt- och verksamhetsutveckling. Vi hanterar hela kedjan från effektkartläggning och förstudie till licensförsäljning och fullskalig implementation. Det var något som gjorde att Hansoft valde att upphöja Headlight till Solution Partner status.

Är du också ute efter ett verktyg som:

  • Möjliggör planering och samordning av stora och små projekt/verksamheter.
  • Kombinerar funktionalitet från traditionella projektledningsverktyg och agila verktyg.
  • Har kraftfullt stöd för visualisering vilket underlättar beslutsfattande.
  • Har en flexibel backlog med både vy för prioritering (ranking) och hierarkisk vy.

Vill du veta mer om Hansoft? Titta på filmen, läs caset om Car-O-Liner och boka en demo.

 

Demo av Hansoft?

Kontakta Jörgen för bokning.   Telefon: 070-658 49 37
E-post: jorgen.lindholm@headlight.se