Teamledare till Dalarna

Headlight växer i Dalarna och vi söker därför dig som vill kombinera en teamledarroll med spännande uppdrag hos våra kunder i Dalarna.

Teamledaren ansvarar för en grupp som i huvudsak jobbar med systemutveckling och integration. Det är önskvärt att du själv har eller arbetar med utveckling idag för att skapa en god förståelse för gruppens utmaningar i sin konsultroll och för att på bästa sätt stötta dem i deras framtida utmaningar.

Som Teamledare på Headlight ansvarar du för personal, ekonomi och sälj, men i olika omfattning beroende på din bakgrund, dina intressen samt teamets storlek. Det innebär att du som Teamledare i varierande grad jobbar med kompetensplanering både på individ- och gruppnivå, rekrytering, affärsutveckling, säljstöd, löpande uppföljning av kvalitet och ekonomi.

Du bör ha tidigare erfarenhet av roller där du har haft ett ledaransvar. Din personlighet är viktig och vi söker dig som är social, har ett stort eget driv och en dos affärsmannaskap. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du kan inspirera andra och drivs av att se andra utvecklas. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kan hantera många samtidiga aktiviteter utan att tappa fokus och du gillar nya utmaningar.

TEAMTILLHÖRIGHET

På Headlight arbetar vi i team uppdelade efter kompetensområde. Våra team ger oss bra förutsättningar för att vara till stor nytta för våra kunder och de ger oss närhet till kollegor med liknande kompetenser och mål. I teamen är alla delaktiga i aktiviteter som att planera för vår gemensamma kompetensutveckling, hur vi ska paketera våra tjänster och hur vi ska strukturera vårt arbete. Som Teamledare hos oss i Headlight kommer du att bli en viktig kugge i vårt utveckling- och integrationsteam.

ANSÖKAN

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV redan idag till Jonas Lång. 

Jonas Lång
Kontorschef Dalarna
070-654 88 80
jonas.lang@headlight.se

Vad gör Headlight till en attraktiv arbetsplats?

  • Du är med och bygger framgång i ett expansivt skede
  • Du får stor möjlighet att påverka genom korta beslutsvägar
  • Vi har stort fokus på kompetensutveckling
  • Du får kompetenta kollegor
  • Vi är ett bolag med stark entreprenörsanda
  • Vi har gemensamma aktiviteter och arrangemang