Verksamhetsutvecklare

Som verksamhetsutvecklare kommer du ta dig an projekt av olika storlekar och inriktningar, men det som är gemensamt för samtliga leveranser är att du brinner för att skapa affärsnytta och nya möjligheter för våra kunder. Arbetet innebär ett nära och utvecklande samarbete med samtliga roller i organisationen.

Som verksamhetsutvecklare hos oss kan du arbeta inom en eller flera av nedanståde roller och kompetenser: 

Kravhantering 

I denna roll hjälper du våra kunder med process- och kravanalyser. Du planerar arbetet och genomför workshops, fångar och prioriterar verksamhetens behov, som sedan analyseras ner till systemkrav. Du ska ha erfarenhet av att leda kravarbete eller ansvara för framtagning av krav på system. Du bör ha arbetat med utredningar och framtagande av systemkravspecifikationer utifrån genomförd verksamhetsanalys. Det krävs att du har god kunskap om användbarhet och modelleringsteknik och är välbekant med ickefunktionella krav.  

Metodstöd  

Du ska ha erfarenhet av metodarbete i form av anpassning, införande, uppföljning och utbildning i metodik och modeller. Arbetet kan även innehålla utveckling och vidareutveckling av metodik och modeller. Metodkunnande vi efterfrågar är bland annat agila arbetssätt och Pm3 

Modelleringsledare  

Du ska ha erfarenhet av att leda och organisera verksamhetsmodellering, i det operativa arbetet. Kunskap om processmodellering är ett krav då det ofta ingår i arbetsuppgifterna att kartlägga processer i verksamheten eller informationsstruktur i system.    

Verksamhetsanalytiker  

Du ska ha erfarenhet av att beskriva och dokumentera processer, begrepp och verksamhetsregler på ett begripbart sätt. Du bör vara bekväm i att fram mål och visioner för verksamheten och kunna presentera dem


Din personlighet är viktig

Vi söker dig som är social, har ett stort eget driv och ett engagemang för att leverera resultat och skapa nytta hos kunden. Du bör ha en förmåga att se helheten och tänka framåt. Du bör ha god samarbets- och kommunikationsförmåga och en utpräglad känsla för kvalitet och målfokusering. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är bra på att skapa kundrelationer med ett långsiktigt perspektiv och samtidigt driva projekt i mål. Troligen har du varit konsult tidigare eller så har du en stark drivkraft att bli det nu.


ANSÖKAN

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV redan idag, se kontaktuppgifter nedan.

ÖREBRO
Susanne Lundgren
070-545 30 20
susanne.lundgren@headlight.se

VÄSTERÅS
Tomas Täuber
070 – 84 18 669
tomas.tauber@headlight.se

BORLÄNGE
Jonas Lång
070-654 88 80
jonas.lang@headlight.se

Vad gör Headlight till en attraktiv arbetsplats?

  • Du är med och bygger framgång i ett expansivt skede
  • Du får stor möjlighet att påverka genom korta beslutsvägar
  • Vi har stort fokus på kompetensutveckling
  • Du får kompetenta kollegor
  • Vi är ett bolag med stark entreprenörsanda
  • Vi har gemensamma aktiviteter och arrangemang