12 december, 2018

Äntligen öppet bland molnen

Strax efter 09.30 idag onsdag, förklarade representanter från AWS att man nu öppnat upp molntjänsterna i AWS Europe Stockholm Region. Välkomna till Västerås säger vi.

AWS är den idag största leverantören i världen av Cloud-tjänster. – "Att de väljer att etablera sig i Sverige, och inte minst i Västerås, är jättespännande", säger Tomas Täuber, VD Headlight Mälardalen.

Enligt tidningen Market verkar detta bara vara startskottet för företagets etablering i Sverige: "Molnet är närvarande i allt vi gör. Vi kommer att fortsätta expandera i Norden", sade Guido Bartels (MD AWS Nordics & Baltics) vid pressträffen imorse. 

Kort om AWS
Amazon Web Services (AWS) är en säker cloud services-plattform som erbjuder beräkningskapacitet, databaslagring, innehållsleverans och annan funktionalitet för att hjälpa företag och organisationer att skala och växa. AWS erbjudande är mycket omfattande och sträcker sig från drift och lagring till nya tjänster inom AR/VR, AI och IoT.

AWS, som redan är största aktören inom Cloud-tjänster, har nu öppnat upp den nya regionen i Mälardalen i Sverige.

Headlight är partner till AWS
Headlights satsning på AWS tog sin början under våren 2017 och har resulterat i ett antal certifierade AWS-specialister och nu även ett partnerskap. Det gör att vi är redo att ta våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå i molnet.

Ta kontakt med Tomas Täuber för mer information om AWS och vårt erbjudande.

 

Tomas Täuber

VD, kontorschef Västerås  Telefon: 070-841 86 69
E-post: tomas.tauber@headlight.se