18 januari, 2019

P-O Rosén ny VD på Headlight Örebro och Borlänge

Den 1 januari 2019 tar P-O Rosén över rollen som VD för Headlight Örebro och Borlänge.

Han efterträder Jan Löwdahl som kommer att arbeta med bolagsövergripande frågor inom koncernen.

P-O Rosén har lång erfarenhet av konsultbranschen och har sedan 2009 varit konsultchef med ansvar för Headlights örebroverksamhet. Han ser mycket fram emot sin nya roll.

“Med min långa bakgrund inom bolaget så säkerställer jag att vi fortsätter att stå stadigt på vår värdegrund och bevarar den prestigelöshet och drivkraft som, tillsammans med hög kompetens och viljan att göra det lilla extra, är vårt signum.”, säger P-O Rosén.  

2018 har varit ett expansivt och framgångsrikt år. Den kraftiga tillväxten gör dels att man nu utökar sina lokaler med ytterligare ett våningsplan i Behrn Center i Örebro samtidigt som man inom kort anställer ytterligare en chef till kontoret i Borlänge.

“En viktig framgångsfaktor är breddningen av vår regionala kundbas. Vi utgår från den lokala marknaden där långsiktiga relationer och god kunskap om kundens verksamhet i kombination med våra fantastiskt duktiga konsulter gör att vi skapar stor nytta för våra kunder. Målet för 2019 är att växa inom alla våra erbjudanden men där jag tror att verksamhetsutveckling och leveransen av agila scrum team kommer att öka allra mest”, säger P-O Rosén.