Är det dig vi saknar i vårt lag?

Teknik i alla ära, men utan rätt person på rätt plats kan inte all teknik i världen skapa de bästa lösningarna. Vi söker dig som har ett brinnande engagemang och fokus på att skapa nytta för oss och för våra kunder. Vi har alltid plats för nya arbetskamrater med rätt inställning, attityd och erfarenhet.

Även om vi skulle kunna räkna upp ett antal kompetenser som vi ser stort behov av framöver är det sekundärt. För oss är det du, din personlighet och din inställning som är det viktiga, så vi vill i första hand utgå från dig som person. 

Självklart är även din kompetens viktig och intressant. Vi ser gärna att du kompletterar oss och vidareutvecklar oss, lär oss något nytt och spännande. Tillsammans bygger vi ett starkt lag där vi inspirerar och hjälper varandra och våra kunder. Vi brinner för digitalisering och smarta IT-lösningar och söker dig som vill utvecklas tillsammans med erfarna arbetskamrater, dela med dig av din kompetens och ha riktigt kul på jobbet.

Vi skulle gärna ha dig som delar detta samt våra kärnvärden och vår värdegrund med i vårt lag! Passa på att se vad vi gör, vad våra kunder tycker och ta del av hur det är att jobba på Headlight. Verkar det intressant så kontakta oss så att vi kan prata mer om hur vi skulle passa ihop och vad vi kan erbjuda varandra.

Kontaktuppgifter

Per-Olof Rosén

Kontorsansvarig för Örebro och Västerås
Telefon: 070-666 86 65
E-post: per-olof.rosen@headlight.se

Jonas Lång

Kontorsansvarig Borlänge
Telefon: 070-654 88 80
E-post: jonas.lang@headlight.se